Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Certificaat Allround Drumteachings
Certificaat Allround Drumteachings

Certificaat Allround Drumteachings

door | 2 mrt, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition

We hadden er zelf nog niet over nagedacht om een certificaat toe te voegen aan de training Allround Drumteachings. Na enkele vragen die we binnen kregen of er wel een certificaat werd uitgereikt hebben we er werk van gemaakt. Nu krijg je na het voltooien van de training een certificaat zodat je deze kunt printen en tonen.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Het inwijden van een drum

Het inwijden van een drum

Het inwijden of anders gezegd het verbinding maken met de drum begint al bij de intentie om een drum aan te schaffen. Je neemt je voor om, in dit geval, een drum voor bepaalde doeleinden aan te schaffen, waar je een persoonlijke waarde aan wil geven of intense interesse voor hebt. Je ziet dit dat zeer serieus en het zal een heilig karakter moeten hebben.

Lees meer
Kortingscode Paranormaal Alternatief Beurs Rijswijk 4 & 5 juni 2022

Kortingscode Paranormaal Alternatief Beurs Rijswijk 4 & 5 juni 2022

Kortingscode voor de beurs: Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties. Natuurlijk is Gerard van NatuurlijkZijn en Shamanic Drum Academy hierbij aanwezig. Als je Natuurlijk invult bij je aanmelding voor de beurs krijg je 25% korting op je ticket.

Lees meer

0 reacties

Tweet
Share
Share
Pin