Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Een trommel gebruiken in je praktijk!? Waarom zou je dat nou doen?

Een trommel gebruiken in je praktijk!? Waarom zou je dat nou doen?

door | 3 nov, 2023 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Beurs, Sjamanendrum, sjamanisme

Muziek brengt mensen in een gemoedstoestand en wordt gebruikt om emoties te voelen en te doorvoelen. Zo werkt ook een trommel. De ritmische basale sound heeft een extatische/ trance-formerende  werking waardoor er iets gebeurt in het brein. De mens kan door de lagen van angst en weerstand afzakken naar een gevoelsplek die nog onder het buikgevoel ligt. Dit is de plek van her-creatie en contact maken met het innerlijke weten. Een keuze die hier gemaakt wordt zal een eigen gefundeerde keuze zijn waar de mens volledig achter kan staan. Zonder oordelend brein kan de mens de ware bedoeling van zijn doel hier opnieuw manifesteren. Het oude script achterlatend door het nieuwe te maken.

Nou, daarom dus.

Allround Drumteachings een verrassende methode voor je cliënt. Een oeroude methode in een eigentijds jasje. Dit zorgt voor een explosieve groei in je praktijk.

Wij, Ans & Gerard, begeleiden al meer dan 15 jaar mensen met hun drum. Gerard heeft als meesterdrumbouwer meer dan 2300 drums gemaakt en meer dan 450 drumworkshops gegeven. Daarnaast hebben we talloze drumcirkels en rituelen georganiseerd, advies gegeven en anderen opgeleid als drumbouwers. We hebben onze kennis in een online training verwerkt, waardoor we nog veel meer mensen kunnen bereiken. Al meer dan 375 mensen hebben onze volledige training gekocht!

Wil je meer over de training weten dan kun je ook met korting op de entree ons ontmoeten op de Internationaal Therapeut Beurs in Houten.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Online Drumteachings ondertiteld

Online Drumteachings ondertiteld

Tijdens het maken van de online drumtraining kreeg ik een ingeving dat ik de video’s zou kunnen ondertitelen. Dit had verschillende redenen onder meer dat de Vlaamse zuiderburen dit dan ook beter zouden kunnen volgen. Een andere reden is dat ik Limburgs praat

lees verder
Een drum zelf maken of kopen

Een drum zelf maken of kopen

Een sjamanendrum zelf maken of kopen? Deze vraag werd mij in de jaren dat ik het vak van drumbouwer uitoefende vaak gevraagd. Wat zijn de voordelen van het zelf maken van een sjamanendrum? Wat zijn de voordelen van het kopen van een drum?

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin