Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Het verhaal van de drum
Verhaal-van-de-drum

Het verhaal van de drum

door | 15 feb, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Er wordt gezegd: “Dat toen de schepper een plaats gaf aan alle Spirits welke zouden deelnemen aan het leven op Moeder Aarde er een luid geluid kwam, een luid BOEM, vanuit de verte”. Terwijl de Schepper luisterde kwam het geluid dichter en dichterbij tot het uiteindelijk voor de Schepper stond. De Schepper vroeg: “Wie ben jij?” Het antwoord was: “Ik ben de Spirit van de Drum. Ik kom hier om U te vragen mij toe te staan om deel te nemen aan dit prachtige project.” “Hoe wil je dan deelnemen?” vroeg de Schepper twijfelachtig. Ik zou graag het zingen van de mensen willen begeleiden. Wanneer ze vanuit hun hart zingen, zal ik spelen alsof ik de hartslag van Moeder Aarde ben. Op die manier zal de hele schepping zingen in harmonie en verbinding”. De Schepper willigde het verzoek in en van toen af aan vergezelde de Drum de stemmen van de mensen.

Vanaf toen is de Drum in alle inheemse volkeren van de wereld, het centrum van alle muziek en zang. Het is de katalysator voor de geest van de muziek en zang om op te stijgen naar de Schepper. Zodat de gebeden, in die muziek en zang, dat bereiken waar ze voor bedoeld zijn. Ten alle tijden: Het geluid van de trommel brengt volledigheid, opwinding, plechtigheid, kracht, moed en de vervulling aan de muziek en zang. Het is de hartslag van Moeder Aarde die goedkeuring geeft aan diegenen die op haar leven. Het brengt de Adelaar, wie de boodschap naar de Schepper draagt. Het verandert het leven van de mensen!

Auteur onbekend

Ben jij ook klaar voor verandering in je leven?

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Iedere drum die geboren wordt is een nieuwe tak aan de wereldboom

Iedere drum die geboren wordt is een nieuwe tak aan de wereldboom

De oeroude cederboom waarlangs de sjamaan naar de drie werelden reist.

De helende kracht van een drum is gebaseerd op de Drievuldigheid van de geesten die verbonden zijn aan de dierenhuid, de boom en de mens die de drum maakt en tot leven brengt. Je kunt erbij het kiezen van een dierenhuid rekening mee houden welke eigenschappen, energieën, capaciteiten en karakteristieken je graag zou willen aanroepen om mee te werken.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin