Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 3
De drum in het intuive tijdperk blog

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 3

door | 18 mei, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Bloom reportage 4 2022, Drumsessies, Sjamanendrum, sjamanisme

BLOOM: Hoe kunnen de drums ons helpen in onze transitie naar de nieuwe tijd, het intuitieve tijdperk

Gerard: De drum is van oudsher het voertuig van de ziel om naar andere werelden en dimensies te reizen. Het sjamanisme is vertrouwd met de onderwereld, het onderbewustzijn, en de bovenwereld, of het bovenbewuste en de middelwereld, of ons eigen bewustzijn.

In deze nieuwe tijd leven mensen steeds meer vanuit het gevoel en niet langer vanuit de ratio. We leren naar binnen te gaan en te communiceren met onze ziel en verbinden op een ongekend diep niveau met de bron. Alleen op die manier kunnen we in liefde kiezen voor onszelf, zonder daardoor een ander te schaden. Daar is het beter als het hoofd “de overlever” even uitgeschakeld wordt om er niet zoveel van te vinden. De drum is bij uitstek het instrument om uit je hoofd te komen.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum? Hoe krijg ik mijn hoofd leeg? Hoe verminder ik spanning in mijn lichaam? Hoe kan ik inzichten krijgen door het gebruiken van een drum? Dit alles en meer lees je hier.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin