Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 3
De drum in het intuive tijdperk blog

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 3

door | 18 mei, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Bloom reportage 4 2022, Drumsessies, Sjamanendrum, sjamanisme

BLOOM: Hoe kunnen de drums ons helpen in onze transitie naar de nieuwe tijd, het intuitieve tijdperk

Gerard: De drum is van oudsher het voertuig van de ziel om naar andere werelden en dimensies te reizen. Het sjamanisme is vertrouwd met de onderwereld, het onderbewustzijn, en de bovenwereld, of het bovenbewuste en de middelwereld, of ons eigen bewustzijn.

In deze nieuwe tijd leven mensen steeds meer vanuit het gevoel en niet langer vanuit de ratio. We leren naar binnen te gaan en te communiceren met onze ziel en verbinden op een ongekend diep niveau met de bron. Alleen op die manier kunnen we in liefde kiezen voor onszelf, zonder daardoor een ander te schaden. Daar is het beter als het hoofd “de overlever” even uitgeschakeld wordt om er niet zoveel van te vinden. De drum is bij uitstek het instrument om uit je hoofd te komen.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Wat zijn de voordelen van werken met de drum? Eens je met de drum aan de slag leert gaan, kan je hem voor jezelf maar ook voor anderen inzetten. Als je als coach of als therapeut werkzaam bent dan is de drum zonder meer een aanvulling voor de praktijk. Als iemand met zichzelf in de knoop zit, dan kan je hem of haar aan de hand van de drum begeleiden op een reis naar binnen. In therapeutisch groepswerk is de drum een middel om iemand helemaal te laten ontladen.

lees verder
Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

Onze onlinetraining Allround Drumteachings Aquarius Edition is erkend/ geaccrediteerd door de GRO (Gat Register Opleidingen). Dit betekent dat Complementaire Alternatieve Therapeuten deze opleiding kunnen volgen als aanvullende opleiding. Ook kunnen studenten van deze onlinetraining gebruik maken van de college deal van CAT (Complementaire Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat je, je gratis kunt aansluiten bij CAT-collectief.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin