Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Maak kans op 1 van deze drums? Hoe? Lees hier verder

Maak kans op 1 van deze drums? Hoe? Lees hier verder

door | 14 nov, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum, sjamanisme

De spelregels behorend bij de drumverloting.

Bij aankoop van de gehele onlinetraining Allround Drumteachings Aquarius Edition (niveau 1+2) wordt er 1 drum verloot onder de eerste 10 kopers.

De tweede drum bij de volgende 10 en zo verder tot de 5de drum.

Alle tien de mededingers krijgen een cijfer thuis via de mail van 1 tot 10. Dit is om privacy redenen omdat we niet zomaar persoonlijke gegevens mogen tonen. De cijfers worden in een containertje gedaan en dan in een bowl en wordt de winnaar er uit gehaald. Alle containertjes worden geopend zodat het transparant blijft voor de mededingers van die ronde. Dit gaat uiteraard via een opname via video en alleen de mededingers krijgen deze video. De bekendmaking is afhankelijk van datum dat de 10 trainingen verkocht zijn.

De drums vertegenwoordigen een waarde van €275,00 en zijn door NatuurlijkZijn vervaardigd.

Deze drums zijn gemaakt met een snelspansysteem, dit houdt in dat deze drum praktisch altijd op tune te brengen is. Daarnaast is deze drum nog door-spanbaar (je krijgt hier een instructievideo voor toegestuurd) en ze is naspanbaar. Uiteraard kun je voor problemen altijd contact opnemen, dit geld ook voor vragen omtrent welk eender over onze producten.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Certificaat Allround Drumteachings

Certificaat Allround Drumteachings

We hadden er zelf nog niet over nagedacht om een certificaat toe te voegen aan de training Allround Drumteachings Aquarius Edition. Na enkele vragen die we binnen kregen of er wel een certificaat werd uitgereikt hebben we er werk van gemaakt. Nu krijg je na het voltooien van de training een certificaat zodat je deze kunt printen en tonen.

lees verder
Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk? Het Aquariustijdperk is het laatste deel van 407 jaar in een cyclus die in totaal 27.043 jaar duurt. Laat ik eerst even uitleggen welke cyclussen er waren. In de eerste cyclus kreeg de mensheid…

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin