Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Online Drumteachings ondertiteld
Online drumtraining ondertiteld

Online Drumteachings ondertiteld

door | 18 feb, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Deze training geeft een nieuwe kijk op de komende tijdEen drumcirkel is een bijeenkomst

Tijdens het maken van de online drumtraining kreeg ik een ingeving dat ik de video’s zou kunnen ondertitelen. Dit had verschillende redenen onder meer dat de Vlaamse zuiderburen dit dan ook beter zouden kunnen volgen. Een andere reden is dat ik Limburgs praat wat voor veel mensen in Nederland wat moeilijker te volgen is. Maar deze ingeving (intuïtie) had ik in de wind geslagen en ik ben door gegaan met het maken van de training en heb deze uitgebracht.

Nu wil het dus zo zijn dat ik een berichtje kreeg van een persoon die eerder bij ons een drum gemaakt had en waarvan ik wist dat hij een gehoorbeschadiging had. Hij complimenteerde mij dat de training goed was maar dat hij mij niet goed kon verstaan maar wel kon zien en horen hoe dat met de drum moest. Dus op deze manier kwam ik erachter dat ik weer niet geluisterd had naar mijn innerlijke stem, dus ik zou beter nog meer gaan drummen 😃. Ik ben dus alle video’s gaan ondertitelen en heb deze opnieuw in de training gezet. Als dank, tenminste ik zie het zo, kreeg ik een bedankje van een Vlaamse dame die de training al had voordat het ondertiteld was en ze zei dat de training er nu nog beter en waardevoller door is geworden.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk? Het Aquariustijdperk is het laatste deel van 407 jaar in een cyclus die in totaal 27.043 jaar duurt. Laat ik eerst even uitleggen welke cyclussen er waren. In de eerste cyclus kreeg de mensheid…

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin