Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Online Drumteachings ondertiteld
Online drumtraining ondertiteld

Online Drumteachings ondertiteld

door | 18 feb, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Deze training geeft een nieuwe kijk op de komende tijdEen drumcirkel is een bijeenkomst

Tijdens het maken van de online drumtraining kreeg ik een ingeving dat ik de video’s zou kunnen ondertitelen. Dit had verschillende redenen onder meer dat de Vlaamse zuiderburen dit dan ook beter zouden kunnen volgen. Een andere reden is dat ik Limburgs praat wat voor veel mensen in Nederland wat moeilijker te volgen is. Maar deze ingeving (intuïtie) had ik in de wind geslagen en ik ben door gegaan met het maken van de training en heb deze uitgebracht.

Nu wil het dus zo zijn dat ik een berichtje kreeg van een persoon die eerder bij ons een drum gemaakt had en waarvan ik wist dat hij een gehoorbeschadiging had. Hij complimenteerde mij dat de training goed was maar dat hij mij niet goed kon verstaan maar wel kon zien en horen hoe dat met de drum moest. Dus op deze manier kwam ik erachter dat ik weer niet geluisterd had naar mijn innerlijke stem, dus ik zou beter nog meer gaan drummen 😃. Ik ben dus alle video’s gaan ondertitelen en heb deze opnieuw in de training gezet. Als dank, tenminste ik zie het zo, kreeg ik een bedankje van een Vlaamse dame die de training al had voordat het ondertiteld was en ze zei dat de training er nu nog beter en waardevoller door is geworden.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum? Hoe krijg ik mijn hoofd leeg? Hoe verminder ik spanning in mijn lichaam? Hoe kan ik inzichten krijgen door het gebruiken van een drum? Dit alles en meer lees je hier.

lees verder
Certificaat Allround Drumteachings

Certificaat Allround Drumteachings

We hadden er zelf nog niet over nagedacht om een certificaat toe te voegen aan de training Allround Drumteachings Aquarius Edition. Na enkele vragen die we binnen kregen of er wel een certificaat werd uitgereikt hebben we er werk van gemaakt. Nu krijg je na het voltooien van de training een certificaat zodat je deze kunt printen en tonen.

lees verder
Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Wat zijn de voordelen van werken met de drum? Eens je met de drum aan de slag leert gaan, kan je hem voor jezelf maar ook voor anderen inzetten. Als je als coach of als therapeut werkzaam bent dan is de drum zonder meer een aanvulling voor de praktijk. Als iemand met zichzelf in de knoop zit, dan kan je hem of haar aan de hand van de drum begeleiden op een reis naar binnen. In therapeutisch groepswerk is de drum een middel om iemand helemaal te laten ontladen.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin