Home » Blog » Allround Drumteachings Aquarius Edition » Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

Wil je met je drum verder groeien als therapeut of wil je als therapeut aan de slag?

door | 6 aug, 2023 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Sjamanendrum

Onze online training Allround Drumteachings Aquarius Edition is erkend/ geaccrediteerd door de GRO (Gat Register Opleidingen). Dit betekent dat Complementaire Alternatieve Therapeuten deze opleiding kunnen volgen als aanvullende opleiding. Ook kunnen studenten van deze online training gebruik maken van de college deal van CAT (Complementaire Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat je, je gratis kunt aansluiten bij CAT-collectief.

In deze online training, die je geheel zelfstandig kunt doen, leer je alles over het werken met de drum en tevens ook met jezelf. De drum is de spiegel van de ziel en hoe jij met de drum omgaat zo ga je ook met jezelf om. De drum is bij uitstek een zeer perfect instrument om mensen te begeleiden die zijn vastgelopen op welke wijze dan ook. De reden van vastlopen ligt hoofdzakelijk en dat kan dan ook niet anders, in overtuigingen en aannames die we ons eigen gemaakt hebben. De resonantie van de drum brengt het hoofd naar een meditatieve toestand, net tussen waken en slapen in, waardoor er ruimte ontstaat om het gevoel waar te nemen.

De training is ondertiteld en certificaat is inbegrepen.

Na aankoop van de training kun je de collegedealcode bij ons opvragen via de mail.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Wat zijn de voordelen van werken met de drum? Eens je met de drum aan de slag leert gaan, kan je hem voor jezelf maar ook voor anderen inzetten. Als je als coach of als therapeut werkzaam bent dan is de drum zonder meer een aanvulling voor de praktijk. Als iemand met zichzelf in de knoop zit, dan kan je hem of haar aan de hand van de drum begeleiden op een reis naar binnen. In therapeutisch groepswerk is de drum een middel om iemand helemaal te laten ontladen.

lees verder
Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk? Het Aquariustijdperk is het laatste deel van 407 jaar in een cyclus die in totaal 27.043 jaar duurt. Laat ik eerst even uitleggen welke cyclussen er waren. In de eerste cyclus kreeg de mensheid…

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin