Home » Blog » Beurs » Kortingscode Vakbeurs Massage-Complementair Gorinchem 3 & 4 maart 2023

Kortingscode Vakbeurs Massage-Complementair Gorinchem 3 & 4 maart 2023

door | 7 jan, 2023 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Beurs

Wij staan op de MASSAGE-COMPLEMENTAIRVAKBEURS / MAP-Expo 3 en 4 maart 2023 en daarom kunnen we je € 10,- korting aanbieden op de entreeprijs.

Kom jouw beroepsuitoefening in de complementaire zorg professionaliseren, uitbreiden of starten. Het is de enige beurs met verkoop en informatie die massage en complementair combineert. De vakbeurs richt zich niet alleen op jouw klanten maar ook op jouzelf. Ontdek als zorgprofessional het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.

Het is een beurs vol inspiratie, (gratis) lezingen/workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen.

Dit jaar is deze in samenwerking met MAP-Expo (Medische en Aromatische Planten); een wereldwijd platform. Door deze twee vakbeurzen te combineren, kunnen we een nog breder aanbod bieden aan de circa 3.000 vakgenoten die zich willen professionaliseren in de complementaire zorg.

Samen vormen ze hét evenement voor masseurs, therapeuten en zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in holistische genezing en natuurgeneeskunde.

Een uitstekende gelegenheid om uw internationale netwerk uit te breiden.

Deze “samen Natúúrlijk beter” beurs vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023 in Next Level Gorinchem.

Wij staan hier met de Allround Drumteachings. Deze is ontwikkeld om de mens meer in hun eigen kracht te zetten. Door de oude healingtechnieken te implementeren in de huidige methodieken ontstaat er een innerlijke synergie bij de cliënt. Dit zorgt ervoor dat het slachtoffergedrag transformeert naar een daadkrachtige zijnskracht. De magie van het “zijn” zit niet in het brein.

Wat kan een sjamanendrum toevoegen aan jouw coachings – of massagepraktijk?

Psychosomatisch gezien veroorzaakt het hoofd de meeste blokkades in het lijf en door die spanning zet men zich strak en verkrampt de hele zaak. De resonantie van een drum brengt een natuurlijke trilling in het lichaam waardoor het sneller ontspant en het hoofd uit gezet wordt.

Verder hebben we de AnsZichtkaarten bij, deze inzichtkaartenset is een unieke aanvulling in iedere praktijk.

 

Gebruik je bij onderstaande knop onze code:

natuurlijk

dan betaal je i.p.v. €20,- maar €10,- beursentree.

Graag tot ziens op de beurs!

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Wat zijn de voordelen van werken met de drum? Eens je met de drum aan de slag leert gaan, kan je hem voor jezelf maar ook voor anderen inzetten. Als je als coach of als therapeut werkzaam bent dan is de drum zonder meer een aanvulling voor de praktijk. Als iemand met zichzelf in de knoop zit, dan kan je hem of haar aan de hand van de drum begeleiden op een reis naar binnen. In therapeutisch groepswerk is de drum een middel om iemand helemaal te laten ontladen.

lees verder
Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk?

Wat is het Aquariustijdperk? Het Aquariustijdperk is het laatste deel van 407 jaar in een cyclus die in totaal 27.043 jaar duurt. Laat ik eerst even uitleggen welke cyclussen er waren. In de eerste cyclus kreeg de mensheid…

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin