Home » Blog » Beurs » Internationaal Therapeut 19/20 november 2022 – korting op entree
Internationaal Therapeut 2022

Internationaal Therapeut 19/20 november 2022 – korting op entree

door | 13 sep, 2022 | Beurs

19 en 20 november is er weer Internationaal Therapeut, DE BEURS VOOR TOTALE GEZONDHEID EN LIFESTYLE.

In onderstaande video zie je een impressie:

Internationaal Therapeut is de ideale omgeving en gelegenheid waar gezondheidsprofessionals en belangstellende mensen voor zogeheten “Natuurlijke Gezondheid” elkaar ontmoeten. In een gemoedelijke en informele sfeer worden ervaringen uitgewisseld en nieuwe kennis verworven, als ook het in aanraking komen van doeltreffende informatie over o.a. lifestyle-trends. De beurs is in de Expohallen in Houten, Meidoornkade 24. Geopend van 10.00 – 17.00.

Je kunt ons vinden op standnummer 562 in Hal 2. Graag zien we jullie ook op de beurs, daarom hieronder een link voor een kortingscode zodat je € 7,- korting krijgt op de entreeprijs die normaal € 12,- is en voor jullie met korting maar € 5,-.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Kortingscode Paranormaal Alternatief Beurs Rijswijk 3 & 4 juni 2023

Kortingscode Paranormaal Alternatief Beurs Rijswijk 3 & 4 juni 2023

Kortingscode voor de beurs: Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties. Natuurlijk is Gerard van NatuurlijkZijn en Shamanic Drum Academy hierbij aanwezig. Als je Natuurlijk invult bij je aanmelding voor de beurs krijg je 25% korting op je ticket.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin