De enigste en meest complete Chakra drumhealing online-training

Voor wie en wat is deze onlinetraining

Deze uitgebreide training is voor therapeuten of coaches die een nieuwe discipline willen om hun skills aan te vullen en hun aanbod in de praktijk meer waarde willen geven. Maar zeker ook de startende coaches en therapeuten die hun expertise en skills willen bevorderen en uitbreiden. Niet te vergeten de mensen die een eigen praktijk willen starten en deze training als instap willen gaan toepassen om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling of willen gaan coachen. Maar ook voor de al ervaren chakratherapeuten die hun skills willen uitbreiden is dit een waardevolle training.

In deze training vindt je als starter die nog geen kennis heeft van chakra’s alle nodige informatie die je nodig hebt om een cliënt te healen en te begeleiden. Je leert de werkwijzen hoe je drum als meerwaarde in je praktijk toepast. Nieuwe unieke meditaties die mede begeleid worden met de drum zodat je deze zelf kunt ondergaan en mag gaan gebruiken en toepassen in je behandelingen.

 

“Een verassende manier om je behandelingen en healingen diepte mee te geven. Het zal jou en je cliënt verstelt laten staan van de uitwerking die het geeft.”

Een sjamanendrum kopen

Wij lopen al een tijdje mee.

Wij zijn al vanaf 2008 onder de naam NatuurlijkZijn bekend in de therapeutische sector. Omdat we zelf ook vinden, dat je als therapeut je ook dient te ontwikkelen en te ontplooien hebben we daar nooit in stil gezeten. Op deze manier zijn we dus in aanraking gekomen met vele vormen van dienstbaar zijn aan de behoefte van de mens. Het maken van een drum, als structuur in het therapeutisch benaderen van de ontwikkeling van de mens, was daarin een belangrijk onderdeel.

Door de vragen die gedurende deze periode heeft me doen besluiten om de werking en gebruik van de drum te onderzoeken. Zo ben ik met de unieke Allround Drumteachings op veel vernieuwende informatie gekomen die vanuit oude overlevering door mij in een onlinetraining is gebundeld. De chakra drumhealing is daaruit ontsproten als verdieping voor behandelaar als cliënt. Verden zijn we ook werkzaam als traumatherapeut en hebben daar zowel persoonlijke sessies in alsook meerdaagse intensives in groepsverband.

Dit is waar je naar op zoek was om je skills uit te breiden om je meer op de kaart te zetten

Leer in korte tijd een nieuwe discipline!

Gerard Portheine

Gerard Portheine

Zodra ik kan reageer ik op je vraag

I will be back soon

Gerard Portheine
Hallo,

Heb je een vraag? Ik sta je graag te woord om je antwoord te geven.
Whatsapp