Dagworkshop sjamanendrum maken

Ja dit is echt waar, je kunt op een dag een kwalitatief hoogstaande drum maken.

Alleen of met een groep

Wil je een kwalitatief hoogstaande drum maken wanneer het jouw het beste uitkomt bieden wij daar de mogelijk voor. Je kunt dit alleen doen maar ook met een groepje van maximaal 4 personen. 

Mocht je met meer dan vier personen zijn dan is er de mogelijkheid om uit te wijken naar een schitterende locatie. Hier kunnen we dan ongestoord met zijn allen een drum maken.

NatuurlijkZijn biedt ook mogelijkheden aan om als individu deel te nemen in een groep die zichzelf samensteld. In deze groepen kun je anderen ontmoeten die ook dezelfde interesses hebben en nieuwe contacten leggen. Je hebt de vrijheid om te kiezen voor een drum die bij jouw past of welke je voorkeur heeft. Je geeft op tijd door en als het mogelijk is dan zal jouw voorkeur erbij zitten.

Hoe dit in zijn werk gaat?

Je vult onderstaand formulier in met eventuele vragen of wensen. Mocht je al weten wat je wilt maken kun je dat daar ook al in vermelden. Heb je nog geen idee of twijfel je nog dan kan Gerard je daarbij helpen in een telefonisch contact.

Op de afgesproken datum kom je om 10.00 uur en rond 16.00 ga jij met een geweldige drum naar huis waar je er trots op bent.

De lunch en gezelligheid is bij de prijs inbegrepen net als de drumstok en de uitleg die nodig is in het gebruik van de drum. Je krijgt ook informatie over de do’s en dont’s omtrent de drum.

Mocht er tijdens het maken van de drum Gerard iets opvallen wat met jouw persoonlijke proces te maken kan hebben, zal Gerard de vraag stellen of je daar interesse in hebt om dat te horen.

Welke keuzes heb je allemaal

Je hebt de keuze uit twee houtsoorten: cederhout en vurenhout. De verschillende diameters zijn 60*, 50, 45, 40, 35 en 30 cm.

Cederhout heeft het voordeel dat het lichter in gewicht is dan vurenhout. Een leuk weetje is dat de eerste drum ooit gemaakt is van cederhout. Omdat het cederhout een duurdere houtsoort is komt er een meerprijs van €35,00 bij.

De keuze van de huiden zijn: Paard, Geit, Edelhert en Damhert.  Van het damhert hebben we verschillende soorten: Axis axis, Sika en de bekende Bambi. 

Mocht je zelf een huid hebben is dat ook bespreekbaar.

*Bij een 60 cm komt er ook een meerprijs van €15,00 bij