Home » Blog » Geen categorie » California White Sage Plant

California White Sage Plant

door | 29 mei, 2023 | Geen categorie

White sage is een plant die groeit in California en wordt door de first nations gebruikt om gebieden locaties en ruimtes te reinigen. Dit gebruik is sedert enkele jaren ook bij ons bekent en mede door de herontdekking van het sjamanisme heeft het gebruik ervan bij ons een vlucht genomen. Waar we niet bij stilstaan is dat er inmiddels een “White Sage stroperij” ontstaan is die het voortbestaan van de plant in gevaar brengt. De plant in het wild wordt massaal gestroopt voor geldelijk gewin.

Een oplossing die dit tegen kan is om deze plant zelf in je tuin je zetten en de bladeren te drogen of zelf een saliestick maken. Dit is ook eens goedkoper en je kunt de planten daarna zelf vermeerderen door te stekken of het zaad op te vangen en deze in het volgend jaar weer zaaien waardoor je een eigen voorraad aanlegt. De handige en inventieve mensen kunnen hier zelf een workshop omheen fabriceren om je eigen salie sticks te maken.

Wij verkopen 5 soorten en 3 formaten. Soorten zijn: Tiny Bear, Pendulafolia x violet bloom, Purple Haze, Violet Bloom 5 en Violet Bloom 6.

Formaten: Klein, middel, groot

Ze zijn biologisch gekweekt uit biologisch zaad.

Plantjes zijn bij ons af te halen op afspraak  of in het weekend van 3 & 4 juni bij stand O13 van NatuurlijkZijn op de Paranormaal Alternatief Beurs in Rijswijk. Klik HIER voor onze kortingscode op de entreeprijs.

Voor afspraak bel: 06-57604620

De webshop is op onze andere site.

Where white sage grows, bad spirits get sick (First Nations gezegde)

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Wil jij ook leren hoe je soul retrieval geeft?

Soul retrieval is erop gericht om de verborgen, verloren of achtergelaten delen van jezelf of bij anderen terug te brengen in het bewustzijn. De delen zijn fragmenten in je leven waar iets gebeurde wat je op dat moment niet kon bevatten. Het was simpelweg op dat moment te groot voor je en je was er niet krachtig of machtig genoeg voor om het te stoppen. Ons brein heeft daar een overlevingsdeel gecreëerd om toch als individu door te kunnen in het leven en heeft het grotendeels verdrongen.

lees verder

Oude kennis in een nieuw jasje

Oude kennis in een nieuw jasje!
De drum is het perfecte middel om iemand uit zijn hoofd te halen. Door de trilling van de drum te gebruiken wordt je, je weer bewust van je lijf en land je weer in jezelf. Je zet met je drum je hoofd stil en kunt dan weer binnen jezelf kijken. Degene die behandeld wordt krijgt toegang tot zijn onbewuste en daardoor inzichten die hem/haar kunnen helpen in zijn/haar proces of ze krijgen inzichten hoe ze dingen een volgende keer anders kunnen aanpakken. Dus de drum is een uitstekend middel om in je praktijk te gebruiken zowel als aanvulling bij je consult of als drumbehandeling in de vorm van een healing, massage of een trancereis.

lees verder

0 Reacties

Gerard Portheine

Gerard Portheine

Zodra ik kan reageer ik op je vraag

I will be back soon

Gerard Portheine
Hallo,

Heb je een vraag? Ik sta je graag te woord om je antwoord te geven.
Whatsapp
Tweet
Share
Share
Pin