Home » Blog » Geen categorie » Gestopt

Gestopt

door | 6 dec, 2020 | Geen categorie

In navolging op de blog “ik wilde stoppen” schrijf ik in deze blog dat ik besloten heb naar mijn innerlijke regisseur te luisteren en helemaal te stoppen. Ja, helemaal te stoppen met waar vroeger mijn hart naar uit ging, het sjamanisme, het maken van drums en het geven van drumworkshops. Voortschrijdend inzicht heeft me laten zien dat ik het werken met persoonlijke ontwikkeling – welke een groot aandeel had in onze workshops – aan passie heeft overgenomen. Dit betekent dat ik besloten heb dat alles wat met drums te maken heeft een gepasseerd station begint te bereiken.
Met het station in zicht is er alleen nog ruimte voor het afronden van de openstaande workshops en het verwerken van enkele huiden zoals zwart paard en witte damherten. Het opleiden van de mensen die zich aangemeld hadden voor de opleiding tot drumbouwer is nu ook in de laatste fase. 
Ik zal dus overstappen op het station “tot zover” en mijn route gaan vervolgen op perron “hier verder”. Deze route leidt mij naar de bestemmingen “spiritueel therapeut” en “traumaverwerkingstherapeut”. Via deze route wil ik mensen begeleiden om van ‘het tuinpad van hun vader’ een ‘eigen weg te maken’.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin