Home » Blog » Geen categorie » Gestopt

Gestopt

door | 6 dec, 2020 | Geen categorie

In navolging op de blog “ik wilde stoppen” schrijf ik in deze blog dat ik besloten heb naar mijn innerlijke regisseur te luisteren en helemaal te stoppen. Ja, helemaal te stoppen met waar vroeger mijn hart naar uit ging, het sjamanisme, het maken van drums en het geven van drumworkshops. Voortschrijdend inzicht heeft me laten zien dat ik het werken met persoonlijke ontwikkeling – welke een groot aandeel had in onze workshops – aan passie heeft overgenomen. Dit betekent dat ik besloten heb dat alles wat met drums te maken heeft een gepasseerd station begint te bereiken.
Met het station in zicht is er alleen nog ruimte voor het afronden van de openstaande workshops en het verwerken van enkele huiden zoals zwart paard en witte damherten. Het opleiden van de mensen die zich aangemeld hadden voor de opleiding tot drumbouwer is nu ook in de laatste fase. 
Ik zal dus overstappen op het station “tot zover” en mijn route gaan vervolgen op perron “hier verder”. Deze route leidt mij naar de bestemmingen “spiritueel therapeut” en “traumaverwerkingstherapeut”. Via deze route wil ik mensen begeleiden om van ‘het tuinpad van hun vader’ een ‘eigen weg te maken’.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Ik wilde stoppen

Ik wilde stoppen

Een tijdje terug had ik besloten dat ik wilde stoppen met het maken van drums en het geven van workshops. De fysieke arbeid van het schoonmaken van huiden, maken van frames en dergelijke had ik wel gehad en vakantie zat er niet in. Sommige drums hebben onze website of marktplaats niet gehaald en waren in no-time naar de eigenaar. Andere drums gingen de deur uit terwijl ze nog niet geheel droog waren.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin