Home » Blog » Geen categorie » Massage- ComplementairVakbeurs Korting
Massage complementair vakbeurs

Massage- ComplementairVakbeurs Korting

door | 2 feb, 2020 | Geen categorie

Kom je ook naar de Massage-ComplementairVakbeurs op 13&14 maart 2020 | EXPO Hoevelaken? Je kunt met 40% korting jouw entreekaarten bestellen.

Ontmoet ons en ca 3.000 vakgenoten gedurende twee dagen in het EXPO Hoevelaken!
De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als (startend) zorgprofessional in de complementaire zorg.
Doel is de gemeenschappelijke draad tussen de holistische geneeskunde-systemen te laten zien, ervaren, bestuderen, verkenen en te begrijpen.
Ontmoet 120 exposanten en er zijn dagelijks 42 (gratis) workshops en lezingen.

Wij staan op de Massage- ComplementairVakbeurs omdat de drum een geweldige toevoeging  is om je te onderscheiden met je praktijk. Je kunt de drum als ondersteuning voor, tijdens of na massages gebruiken maar ook inzetten voor drummassages, healingdrummen, krachtdierdrummen of als extra tool bij coaching. Wij geven tijdens deze vakbeurs informatie over onze online training Allround Drumteachings waarbij je alles leert over het gebruik van de drum, we hebben drums bij voor de verkoop en je kunt informatie krijgen over de workshops die we geven.

Wil je i.p.v. voor € 12,- nu voor € 7,- naar de beurs. Gebruik dan onze kortingscode “natuur“.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Gestopt

Gestopt

In navolging op de blog “ik wilde stoppen” schrijf ik in deze blog dat ik besloten heb naar mijn innerlijke regisseur te luisteren en helemaal te...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin