Gratis DRUMMEDITATIE

Met deze drummeditatie ga je de ontmoeting aan met jou spiritueel begeleider. Je kunt deze elk moment van de dag doen als je rust of ontspanning nodig hebt. Zoek een lekker rustig plekje voor jezelf waar je niet gestoord wordt. De meditatie kan het best zittend gedaan worden. Tevens blijf je bij inschrijving op de hoogte van aanvullingen en leuke weetjes in onze blogs. Kom je meer te weten over onze andere activiteiten. Je verplicht je tot niets. Ga nu maar genieten van deze gratis drummeditatie.

N

Je ervaart wat een drum doet

N

Afschakelen van een drukke dag

N

De wonderbaarlijke verbinding ervaren.

N

Een een momentje voor jezelf

Gerard Portheine

Even kort over Gerard

Gerard is al meer dan 20 jaar bezig met het bewust beoefenen van sjamanistische rituelen. Hij heeft deelgenomen aan zweethutten en vuurlopen en daarna deze begeleidt. Hij is zich gaan verdiepen in het sjamanisme en heeft zich deze levenswijze eigen gemaakt.

De drum is daarbij een belangrijk onderdeel in geworden. Gerard heeft al meer dan 1500 drums mogen maken. Verder heeft hij 13 jaar workshops gegeven waarin volwassenen en kinderen zelf hun drum konden maken. Hij heeft zich verdiept in het gebruik van de drum en dit heeft geleid tot deze training.

Hij biedt je nu een drummeditatie aan waarin je contact kan komen met je spiritueel begeleider. Nu wil hij deze aan jou kado doen. Zodat ook jij kunt gaan ervaren hoe een drum je kan helpen met dit contact en wat de ondersteuning van de drum hierin bijdraagt en hoe relaxed je hiervan wordt. Laat je meenemen in deze reis naar je innerlijke wereld.

Dit is wat anderen vertellen

Ik volg met veel plezier de training Allround Drumteachings van NatuurlijkZijn. De opzet is helder en makkelijk te volgen, praktisch en er is zoveel te ontdekken!

Voor mij is het een verrijking in de verbinding met mijn drums en daarmee met mezelf. Ik heb nu zicht op de verschillende ritmes en toepassingsmogelijkheden van de drum waardoor ik me veel zekerder voel in het gebruik van mijn 2 prachtige drums.

Voor nu pas ik het toe bij mijn coaching en als begeleiding bij meditaties. In de nabije toekomst wil ik het ook toe gaan passen bij healings en bij het faciliteren van vrouwencirkels.

De uitleg van Gerard is duidelijk, praktisch en to the point.

Voor deze training was ik intuïtief bezig met mijn drum voor mezelf en mijn naasten en voelde ik me nog onzeker. Door het volgen van de cursus heb ik nu een goede basis om de drum ook professioneel in te zetten in mijn eigen coachpraktijk en bij bijvoorbeeld het faciliteren van vrouwencirkels.

Lieda van Stigt

De workshop sjamanendrum maken verzorgd door Gerard en Ans is niet zomaar een drum maken.

Ik heb er geleerd om weer verbinding te maken met mezelf, geleerd waarom ik dingen doe die ik doe. Waar zitten de blokkades, Gerard en Ans hebben me handvaten gegeven om hiermee om te gaan in alle respect er is geen goed of fout er is alleen ZIJN.

Gerard heeft heel veel kennis hoe je een drum moet maken, in alle geduld wordt het heel duidelijk uitgelegd met veel humor.
Het handige spansysteem zorgt ervoor dat je je drum altijd op de juiste spanning hebt en dus altijd lekker blijft klinken.

Gerard en Ans hartelijk dank voor wat jullie gedaan hebben voor en met mij.

Roy van Nieuwenborg