Workshop Moederdrum maken

De moederdrum neemt een belangrijke plaats in tijdens drumcirkels, het werken met vrouwen/ mannengroepen of bij therapeutisch werken met groepen

Centrum voor drumcirkels en groepswerk

Je wilt een moederdrum om als centrum te dienen bij het werken met drumcirkels. In het werken met gatherings is het bijna onoverkomelijk om de moederdrum als ankerpunt te hebben. De essentie van de moederdrum is dat de deelnemers een richtpunt hebben om zich met “dat wat groter is dan jij en ik” te kunnen verbinden en hun gebed te doen. Daarnaast is de moederdrum bij therapeutisch groepwerk een gigantische aanvulling voor het neerzetten van de energie.

Er zijn ook speciale rituelen die men met de moederdrum kan doen. Daarvoor verwijs ik je naar de training Allround drumteachings waar verschillende rituelen zijn openbaar gemaakt.

Ook de moederdrum is een kwalitatief hoogwaardige drum die door het ingenieuze spansysteem altijd goed klinkt. Dit maakt de drum dus ook uitermate geschikt voor klanksessie of klankconcerten.

Je wilt ook een moederdrum maken?

Neem dan contact op door op de onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen. Mocht je vragen hebben dan kun je die meteen stellen. Ook als je al je keuze weet dan mag je dit door geven. Weet je dit nog niet dan is Gerard altijd bereid je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Je komt de afgesproken datum om 10.00 uur bij ons in Deurne en gaat tegen het einde van de middag met een moederdrum plus onderstel naar huis. Met de trein komen is dus een slechte optie mits je weer wordt opgehaald.

Verder is de lunch, gezelligheid en vier drumstokken inbegrepen bij de afgesproken prijs. Verder krijg je de nodige informatie die belangrijk is voor het gebruik en onderhoud van de drum.

Naar gelang je de drum wilt inzetten kun je bij Gerard terecht voor de juiste huid bij het beoogde doel.

 

Wat je nog meer moet weten…

Het frame word gemaakt van beukenhout en kan besteld worden van 70 tot 120 cm. Met het in acht houden van de grote van de te gebruiken huid. Een ree van 70 cm zal dus niet tot de mogelijkheden horen.

De meerprijs gaat met €100,00 omhoog per 10 cm groter wordende drum. Natuurlijk is de prijs inclusief het onderstel.

De keuze van de huiden zijn Paard, Pony Geit, Edelhert en Damhert. Andere keuzes zullen onderzocht worden of dat er aan te komen is. Mocht je een eigen huid hebben dan is dat ook mogelijk en zullen daar contact over hebben.

Kijk bij onze agenda voor bestaande data’s of neem vrijblijvend contact op om een datum af te spreken.