Sjamanendrum Teachings online training Nederland België

Leer tijdens deze online training hoe je de sjamanendrum kunt gebruiken zowel voor jezelf als in je praktijk. Geschikt voor Nederland en België.

NatuurlijkZijn – Nederland

Gerard Portheine neemt de drumbouw en alles daaromtrent voor zijn rekening en hij heeft daar al meer dan 13 jaar ervaring in en is daarmee een toonaangevende drumbouwer. Hij begeleid daarnaast mensen in hun persoonlijke ontwikkeling op een nuchtere en empatische wijze. De expertise die verworven is door de jaren heen heeft geleid tot een profesionele drum die praktisch in alle omstandigheden te gebruiken is. Na zijn reis welke hij in 2001 ondernomen heeft naar het Sioux gebied in Noord Amerika, heeft hij het gebruik van rituelen serieus genomen na gesprekken die hij met First Nations heeft gevoerd. Na het horen van hun boosheid, heeft hij besloten de rituelen een eigen invulling te geven en de rituelen niet te kopiëren van een volk waar praktisch alles van afgenomen is, zelfs hun identiteit, rituelen en taal. Na zich verder verdiept te hebben in het gebruik van wereldwijde rituelen die zogezegd universeel zijn en oude spirituele wetten bevatten heeft hij zich voorgenomen deze rituelen door te geven zoals ze gebruikt dienen te worden door middel van een Online Training, Allround Drumteachings. In persoonlijke consulten richt hij zich op de autonomie van de cliënt en diens behoeften, stimuleerd het ontwikkelen van zelfinzicht en zelfreflectie.

Van de drumteachings heb ik zonder meer veel geleerd. Wat ik erg fijn en ook belangrijk vond was de praktische toepasbaarheid. De lessen waren erg interessant. Gerard brengt zijn kennis op een prettige manier over. Ik kon er meteen mee aan de slag.

Verschillende drumritmes, het begeleiden van een drumcirkel, het geven van drumhealings, het zorgdragen voor je drum, enz. Erg fijn! Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelf drumhealings geef, Moederdrum meditaties verzorg en plannen heb voor het organiseren van drumcirkels.

Al deze dingen wilde ik al langer doen, maar de Drumteachings hebben ervoor gezorgd dat mijn kennis toenam en ik voldoende zelfvertrouwen voelde om de stap te nemen. Daar ben ik erg blij mee en dankbaar voor!

May Zeelen

Drumteachings:
Wauw…..zo gaaf de drum teachings. Ik heb echt geleerd om nog specifieker met mijn sjamanendrum om te gaan.
Intense reizen gemaakt en anderen intens laten reizen. Zo bijzonder. De verbinding met mijn beauty ofwel drum was er al, de liefde en koestering heeft andere vorm gekregen. En deze gaat zeker nog verder de wereld in. Aho.

Weekendworkshop sjamanendrum bouwen:
Mijn drum heb ik gebouwd tijdens een weekendworkshop van Gerard en Ans. Het geboorteritueel, me verbinden met de huid van mijn drum, het frame verbinden met de huid, het stap voor stap (mindfull) bouwen van mijn drum heb ik allemaal als zeer intens en waardevol ervaren. Zo ook het groepsproces gedurende het weekend was erg leerzaam. Daar heb ik dingen van geleerd die ik in mijn dagelijkse leven toe pas.

Bij Gerard denk ik aan directheid, concreet zijn, technisch bouwer en ook aan zachtheid.
Bij Ans denk ik aan zorgzaam, warm en duidelijk. De combinatie van Gerard en Ans en hoe zij elkaar aanvullen, vind ik heel prettig.
Ik heb er meer aan overgehouden dan mijn met liefde gemaakte beauty, ofwel drum.

Maris Vereijken

Allround Drumteachings

Ik krijg vaak te horen dat mensen onzeker zijn of niet de kennis hebben over het gebruik van de sjamanendrum. Dit is de reden waarom ik mijn kennis deel over de toepassingen en de verzorging van de sjamanendrum met drumgebruikers en sjamanistisch beoefenaar in Nederland en België.

De Allround Drumteachings online training is zowel geschikt voor privé gebruik als in je praktijk. Zowel het werken op persoonlijk vlak als in het groepswerk. Het is een openbaring voor de ontluikende sjamaan als voor de sjamaan.

Na de training kun jij de drum integreren bij verschillende sessies zoals healingen, yoga, massages, coaching en meditatie. Ook kun behandelingen geven als drumhealingen, drummassages, drummeditaties en trancereizen. Dit zal je ontplooien tot een drumspecialist en sjamanistisch beoefenaar.

Je leert over het faciliteren en begeleiden van drumcirkels, het gebruik van de moederdrum, ratel, het reinigen met en van de drum, verbinding maken met je drum, het gebruik tijdens sjamanistische rituelen en drumritmes.

Naast de Allround Drumteachings kun je bij NatuurlijkZijn ook terecht voor de koop van een sjamanendrum, Workshops sjamanendrum maken, Interactieve Zielsresonantie (IZR) en coaching drumhealingen en drumreizen

Prijzen Sjamanendrum teachings online training

Bovengenoemde prijs is inclusief BTW

De waarde van de training is € 1750,-

Waal 45
Deurne, Noordbrabant 5751 VT
Nederland
Telefoon: 0640515755
Tweede telefoonnummer: 0636136217
E-mail: info@natuurlijkzijnonlinetrainingen.com
URL: https://shamanicdrumacademy.com/
Btw-nummer: NL823156461B01
Kamer-van-Koophandelnummer: 50643843
Prijsindicatie: $$$
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM

Dat ik direct aan de slag kon met de drumteachings en de heldere uitleg van Gerard inspireerde mij. Het maakte voor mij duidelijk dat ik hiermee verder wilde!

Ik ben al snel met kinderen gaan drummen. Ik geef drumcirkels bij elke maanviering en bij alle rituelen gebruik ik 1 van mijn 3 prachtige sjamanendrums. Verder gebruik ik de drum voor meditatie, trancereizen maar ook om met mij zelf in contact te komen.

Na de drumteachings voel ik veel meer verbinding met mijn drums en had ik de handvatten om het geleerde in de praktijk te brengen. Het spelen met de drum betekend voor mij thuiskomen en contact met mijn ziel. Dit wil ik graag met andere mensen delen!

Gaby Hänel

Ik gebruik mijn sjamanendrum al een tijdje met veel plezier. De Drumteachings ben ik gaan doen omdat ik altijd open sta voor groei en ontwikkeling. In dit geval wilde ik kijken hoe ik de drum nog meer kan gebruiken op verschillende manieren.

Ik heb er veel aan gehad. Ik heb geleerd hoe ik de drum op een andere manier kan toepassen, verschillende ritmes geleerd en hoe met de drum om te gaan. Verder heb ik geleerd om me beter af te stemmen op de drum en ik merk dat hoe vaker ik dit toepas hoe hechter ik wordt met mijn drum. Ik ben meer één geworden met mijn drum, dat is een mooi proces en komt mijn consulten ten goede.

Ik gebruik verschillende ritmes in mijn praktijk zowel in groepen als in persoonlijke sessies. Het is tevens een mooie aanvulling op mijn eigen ontwikkeling.

Het is zeer leuk om te doen, zeker voor degene die nog helemaal geen ervaring heeft maar ook zeker een verrijking voor degene die wel al ervaring heeft.

Stefanie Nieuwenhuijs-Sandwijk

Sjamanendrum Teachings online training Nederland België

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

8 + 10 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.