Home » Blog » Sjamanendrum » Tigerbells aan je drum

Tigerbells aan je drum

door | 28 apr, 2023 | Sjamanendrum, sjamanisme

Tigerbells hebben in het Oosten een beschermende functie. De tijger die afgebeeld is op de bel verjaagt de negatieve energieën. Zo werden ze in Tibet en China bij pas geborenen en baby’s om de enkels gebonden. Als er een boze geest bij de baby kwam, werd de baby onrustig en ging met de beentjes bewegen en door het gerinkel van het belletje werd de geest verjaagd. In de Feng shui is er een gebruik om ze aan de buitenkant van de deur te hangen wat dan dezelfde functie heeft, namelijk de negatieve energie buiten te houden.

De koordjes met tigerbells kun je natuurlijk nog steeds op de oorspronkelijke manier bij kinderen gebruiken. Maar ze zijn ook fijn om te gebruiken als sleutelhanger aan je telefoon, portemonee of rugzak.

De echte creatieveling weet er nog wel andere bestemmingen voor zoals aan een sjamanendrum of drumstok bevestigen zodat deze tijdens het drummen zachtjes mee rinkelt of ten behoeve van een krachtvoorwerp. Ook kun je de koordjes om je pols doen tijdens het drummen.

Benieuwd in welke kleuren we ze nog hebben? Klik dan op de knop.

LET OP je wordt hierbij doorgelinkt naar onze andere site.

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Werken met de dubbele drum

Werken met de dubbele drum

Hier vindt je informatie over de dubbele drum en de Dyangro – tibetaanse meditatie drum. Sommige sjamanen hebben een voorkeur voor de dubbele drum. Dit omdat het de samensmelting tussen de mannelijke en vrouwelijke verenigt en door de

lees verder
Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum? Hoe krijg ik mijn hoofd leeg? Hoe verminder ik spanning in mijn lichaam? Hoe kan ik inzichten krijgen door het gebruiken van een drum? Dit alles en meer lees je hier.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin