Home » Blog » Sjamanendrum » Wat doet een sjamanendrum?
Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum?

door | 7 mrt, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Drumsessies, Sjamanendrum

Een sjamanendrum is voor vele doeleinden geschikt. Maar niet iedereen is op de hoogte van de vele mogelijkheden. Hieronder schetsen we er enkele.
Het hoofd of gedachten worden uitgeschakeld omdat de hersenen in een droomstaat worden gebracht door de trilling van de drum.
Weerstand en spanning in het lichaam nemen af waardoor er ruimte komt voor heling en herstel.
Op een andere manier inzicht krijgen in zaken en dingen om deze processen te versnellen en te ondersteunen. Dit is vooral bij coaching een ultieme aanvulling.
Vangt de aandacht van kinderen en biedt een veilig gevoel en geeft rust. Is vooral werkzaam bij kinderen die slecht slapen.
De trilling is gelijk aan de hartslag van moeder die ze ervaarde in de baarmoeder.
Geeft plezier bij oudere mensen die zich eenzaam voelen of in de geriatrie verblijven.
Wil jij leren hoe je de drum optimaal kan gebruiken zowel voor jezelf, je gezin of als professioneel therapeut? Doe dan mee met onderstaande training:

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Het inwijden van een drum

Het inwijden van een drum

Het inwijden of anders gezegd het verbinding maken met de drum begint al bij de intentie om een drum aan te schaffen. Je neemt je voor om, in dit geval, een drum voor bepaalde doeleinden aan te schaffen, waar je een persoonlijke waarde aan wil geven of intense interesse voor hebt. Je ziet dit dat zeer serieus en het zal een heilig karakter moeten hebben.

Lees meer
Een drum zelf maken of kopen

Een drum zelf maken of kopen

Een sjamanendrum zelf maken of kopen? Deze vraag werd mij in de jaren dat ik het vak van drumbouwer uitoefende vaak gevraagd. Wat zijn de voordelen van het zelf maken van een sjamanendrum? Wat zijn de voordelen van het kopen van een drum?

Lees meer

0 reacties

Tweet
Share
Share
Pin