Home » Blog » Sjamanendrum » Wat doet een sjamanendrum?
Wat doet een sjamanendrum?

Wat doet een sjamanendrum?

door | 7 mrt, 2022 | Allround Drumteachings Aquarius Edition, Drumsessies, Sjamanendrum

Een sjamanendrum is voor vele doeleinden geschikt. Maar niet iedereen is op de hoogte van de vele mogelijkheden. Hieronder schetsen we er enkele.
Het hoofd of gedachten worden uitgeschakeld omdat de hersenen in een droomstaat worden gebracht door de trilling van de drum.
Weerstand en spanning in het lichaam nemen af waardoor er ruimte komt voor heling en herstel.
Op een andere manier inzicht krijgen in zaken en dingen om deze processen te versnellen en te ondersteunen. Dit is vooral bij coaching een ultieme aanvulling.
Vangt de aandacht van kinderen en biedt een veilig gevoel en geeft rust. Is vooral werkzaam bij kinderen die slecht slapen.
De trilling is gelijk aan de hartslag van moeder die ze ervaarde in de baarmoeder.
Geeft plezier bij oudere mensen die zich eenzaam voelen of in de geriatrie verblijven.
Wil jij leren hoe je de drum optimaal kan gebruiken zowel voor jezelf, je gezin of als professioneel therapeut? Doe dan mee met onderstaande training:

Over ons

NatuurlijkZijnSinds 2008 hebben we ons gespecialiseerd in sjamanendrums en het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen

Iedere drum die geboren wordt is een nieuwe tak aan de wereldboom

Iedere drum die geboren wordt is een nieuwe tak aan de wereldboom

De oeroude cederboom waarlangs de sjamaan naar de drie werelden reist.

De helende kracht van een drum is gebaseerd op de Drievuldigheid van de geesten die verbonden zijn aan de dierenhuid, de boom en de mens die de drum maakt en tot leven brengt. Je kunt erbij het kiezen van een dierenhuid rekening mee houden welke eigenschappen, energieën, capaciteiten en karakteristieken je graag zou willen aanroepen om mee te werken.

lees verder
Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Ontdek de heilzame werking van de drum – deel 2

Wat zijn de voordelen van werken met de drum? Eens je met de drum aan de slag leert gaan, kan je hem voor jezelf maar ook voor anderen inzetten. Als je als coach of als therapeut werkzaam bent dan is de drum zonder meer een aanvulling voor de praktijk. Als iemand met zichzelf in de knoop zit, dan kan je hem of haar aan de hand van de drum begeleiden op een reis naar binnen. In therapeutisch groepswerk is de drum een middel om iemand helemaal te laten ontladen.

lees verder
Online Drumteachings ondertiteld

Online Drumteachings ondertiteld

Tijdens het maken van de online drumtraining kreeg ik een ingeving dat ik de video’s zou kunnen ondertitelen. Dit had verschillende redenen onder meer dat de Vlaamse zuiderburen dit dan ook beter zouden kunnen volgen. Een andere reden is dat ik Limburgs praat

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin