Workshop kinderdrum maken

De allerleukste workshop voor kinderen!

In een middag een eigen drum maken

Hoe leuk is het om met andere kinderen samen een drum te maken. Het is een leuk proces en  iets waar je trots op kunt zijn en op school kunt laten zien. Je kunt nu muziek maken op een eigen gemaakt instrument wat van de indianen afstamt. Waar je even op kunt slaan als je energie wilt ontladen, heel lief op kunt drummen als je verdrietig bent en even met jezelf wil praten. Een vriendje waar je mee kunt praten of die je helpt als je dingen spannend vindt. Ook als je moeilijk in slaap kunt vallen is dit een welkome ondersteuning. De drum maakt je rustig als je, je onrustig voelt door dat het geluid van de drum klinkt als de trilling van de hartslag die je veiligheid en geborgenheid bood toen je in de buik van je moeder zat.

Het is ook leuk om met een ouder of grootouder een leuke middag te hebben en samen iets doen. Even een momentje voor jullie. Een herinnering voor het leven.

Zou jij dit ook heel graag willen?

Vraag aan je ouder of die op de knop wil drukken om je in te schrijven. Je komt dan met een ouder of met beide ouders op de afgesproken datum en gaat dan een leuke drum maken.

We beginnen om 1 uur in de middag en gaan dan zo rond 4 uur weer opruimen want dan zijn we klaar. Nou ja, opruimen doen wij wel jullie mogen dan al naar huis.

Maar voor jullie naar huis gaan krijgen jullie nog een speciale verrassing mee die we nu nog even geheimhouden. Maar wat jullie sowieso wel mee krijgen is een drumstok want ander kun je niet trommelen.

Tijdens en tussendoor is er lekkers en drinken waar jullie van mogen nemen. Maar dan niet vergeten dat er ook nog gewerkt moet worden.

Wij hopen jullie snel te zien op een van de geplande workshops.

 

Wat gaan we dan maken?

We gaan een drum maken van 30 cm groot en van een huid die voor ieder kind hetzelfde is. Zo kunnen we ook geen ontevreden gezichten hebben als de ander een leuker dier zou hebben als jij. Mocht je wel een eigen keuze willen hebben in een dierenhuid dan kun je altijd nog kijken of je de online training wilt gaan doen. Dit kan je dan thuis doen. Je kunt het dan ook met een vriendje of vriendinnetje doen die het ook leuk zou vinden. Alleen is dan de speciale verrassing anders.

Mocht je toch liever naar de workshop komen kijk dan op onze agenda waar en wanneer de workshop is.