Wij zijn NatuurlijkZijn

Wie is Shamanicdrumacademy

Shamanicdrumacademy is onderdeel van NatuurlijkZijn V.O.F. van Ans en Gerard Portheine. Na elkaar ontmoet te hebben tijdens een SPW deeltijd opleiding hebben we na een een periode in de zorgsector werkzaam te zijn geweest, besloten een eigen praktijk op te zetten. Door verschillende omstandigheden zijn we al meer dan 35 jaar bezig met onze eigen persoonlijke ontwikkeling en ieder op zijn eigen domein. De levenservaring die we daarmee opgebouwd hebben en naast de nodige aanvullende  trainingen gevolgd te hebben, zijn we beide eigenaar van een goed lopende praktijk waar we beide werkzaam in zijn. Zowel in samenwerkingsverband als ieder op zijn/ haar eigen manier en expertise. Samen geven wij al vanaf het begin workshops welke zich door de jaren heen ontwikkeld hebben tot een unieke en diepgaande manier om een eigen trommel te bouwen. Alsook een drie daagse traumaverwerking intensive – Interactieve Zielsresonantie – die gericht is op de autonomie van de deelnemers en het vergroten hiervan.

Gerard Heeft na 13 jaar als toonaangevend drumbouwer gekozen om het wat rustiger aan te gaan doen. Daar hij het jammer vond dat zijn met liefde en passioneel doorontwikkelde drum verloren zou gaan enkele nieuwe drumbouwers deze voortzetten. Op dit moment begeleidt hij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling op een nuchtere en empatische wijze. Na zijn reis welke hij in 2001 ondernomen heeft naar het Sioux gebied in Noord Amerika, heeft hij het gebruik van rituelen serieus genomen na gesprekken die hij met First Nations heeft gevoerd. Na het horen van hun boosheid, heeft hij besloten de rituelen een eigen invulling te geven en de rituelen niet te kopiëren van een volk waar praktisch alles van afgenomen is, zelfs hun identiteit, rituelen en taal. Na zich verder verdiept te hebben in het gebruik van wereldwijde rituelen die zogezegd universeel zijn en oude spirituele wetten bevatten heeft hij zich voorgenomen deze rituelen door te geven zoals ze gebruikt dienen te worden door middel van een Online Training, Allround Drumteachings Aquarius Edition. Hierin laat hij zijn licht schijnen op het gebruik van de drum in het aanstaande intuitieve tijdperk vanuit de oude tradities. In persoonlijke consulten richt hij zich op de autonomie van de cliënt en diens behoeften, stimuleerd het ontwikkelen van zelfinzicht en zelfreflectie. 

Ans staat naast Gerard en ondersteunt hem in de Praktijk daar waar het nodig is. Ze is er voor de mensen die in proces zitten en met haar zachtheid en begrip biedt ze een veilige bedding. Daarnaast begeleid ze in de drie daagse trauma verwerking intensive naast Gerard de cliënten in hun onderzoeksvraag. Je kunt bij haar ook terecht voor een persoonlijk consult. Hierin werkt ze zowel coachend als mediamiek wat vooral gebaseerd is op het hier en nu, over het proces waar men nu zit en wat men er zelf aan kan doen. Ze overziet processen die in het huidige moment spelen en met haar gave zal ze een zuivere weergave geven van wat wordt geadviseerd door de geesteswereld. Ook zij zal je aanspreken op je vermogen om te komen tot zelfinzicht en zelfreflectie.

 

Volg NatuurlijkZijn op Social Media:

Volg Gerard op Social Media:

Volg Ans op Social Media:

Wat zeggen klanten over ons?

Voor mij zijn Gerard en Ans mensen die een passie hebben om tot de kern te komen. Hierin vullen zij elkaar prachtig aan.

Gerard beleef ik als recht door zee en liefdevol confronterend, met zijn analyserend vermogen helpt hij je om je eigen waarheid te zien.

Ans beleef ik als iemand die naast je staat vanuit haar empathische en mediamieke talenten. Ze kijkt met je mee naar die waarheid, begripvol en ondersteunend.

Samen bieden ze ondersteuning die het mogelijk maakt om te leven vanuit je eigen kern.

Claudia D'Haens

Ik heb Ans en Gerard ruim 6 jaar geleden leren kennen. Mijn vrouw was naar een readingavond met intuitief gemaakte tekeningen geweest die door Ans verzorgd werd. Dit sprak mij meteen aan en ik maakte ook een afspraak met Ans. Ik was meteen onder de indruk van de doeltreffendheid en herkenning die op mij af kwam vanuit een tekening.

Ook heb ik persoonlijke consulten gedaan bij hen samen. Daar heb ik Gerard ook leren kennen. Zijn analytisch vermogen zette me aan het denken. Hij raakte in no-time de pijnlijke punten aan die ik zelf nog niet door had.

De samenwerking tussen Ans en Gerard is er een op gevoel. Hierdoor voel je je als persoon gezien en gehoord.

Al met al is het altijd verhelderend en geven ze je het gevoel dat jij het voor het zeggen hebt. Mijn ervaring is dat ze altijd mijn keuze respecteren en daar verder geen oordeel over hebben. Integriteit en eerlijkheid is hun kenmerk en ze zijn zeer professioneel.

Steven van Bommel

Wil jij ook je skills uitbreiden en jezelf een plezier doen?